Excite

Huur campers in België en vertrek op reis!

Voor de verhuur van campers is België het ideale land in Europa. Wanneer je Nederland wilt verlaten op weg naar Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië, ligt België handig op de weg om je camper op te pikken.

Verhuur-motorhomes in Belgie

De website Verhuur-motorhomes is van Belgische origine. Dit bedrijf verhuurt campers met standaard een volledige verzekering B.A. met omnium en Europe Assistance. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs B, heb je geen enkel probleem om hier een camper te huren. De campers zijn geheel voorzien van luxe: radio-cd, fietsenrek, televisie en DVD, satelliet en GPS inclusief. Verhuur-motorhomes zorgt ervoor dat je aan zo weinig mogelijk moet denken tijdens je campervakantie.

Luxe VIP campers

Een van de campers die aangeboden worden bij Verhuur-motorhomes is de RoTEC 662 Lift. Dit is een luxe VIP-camper geschikt voor vier personen. De camper heeft vier slaapplaatsen zonder dat het nodig is de camper te herschikken. Het interieur oogt zeer luxueus en leefbaar. Een nog grotere camper om in rond te reizen, is de Chausson Flash 15. Dit is tevens een luxe VIP camper waar maar liefst zes personen in kunnen verblijven. Naast de eerder genoemde voorzieningen, zitten bij deze campers ook een zonnepaneel, fietsenrek en luifel inbegrepen.

De prijzen van seizoenen

De prijzen van de campers zijn uiteraard afhankelijk van de camper die je huurt. Bovendien ligt het er ook aan in welk seizoen van het jaar de camper wordt verhuurd. Verhuur-motorhomes verdeelt het jaar in een laagseizoen, tussenseizoen, hoogseizoen en middenseizoen.

Kijk op de website van Verhuur-motorhomes voor alle nodige informatie en voorwaarden en start nu al met het plannen van je volgende vakantie met de camper!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021