Excite

Hoe kun je een bestelwagen huren?

Bestelwagens heb je in allerlei soorten en maten en ze zijn ideaal als je veel spullen moet vervoeren, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Toch komt het doorgaans niet zo heel vaak voor dat je veel spullen moet vervoeren, waardoor het onzin is om een bestelwagen te kopen. Je kunt er daarom ook voor kiezen om een bestelwagen te huren.

Bestelwagens kun je bij verschillende bedrijven huren. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij een verhuisbedrijf, maar ook bij een autohuurbedrijf. Een verhuisbedrijf heeft doorgaans het voordeel dat de spullen die je vervoerd verzekerd zijn. Echter kun je niet bij ieder verhuisbedrijf ook alleen een bestelauto huren. Vaak krijg je er meteen verhuismannen bij. Bekijk dus goed wat de opties zijn van een verhuisbedrijf en of de mogelijkheid bestaat dat je alleen een bestelwagen huurt. Check ook altijd heel goed hoe het zit met een verzekering, want ook dit is niet bij ieder verhuisbedrijf van toepassing. Het is dus erg verstandig om de voorwaarden eerst goed te lezen.

Om een bedrijf te vinden met een goede prijs en prima voorwaarden dat een bestelbus verhuurt, is het belangrijk om alles met elkaar te vergelijken. Vraag bij meerdere bedrijven een offerte aan en kom er zo achter wat de beste prijs en kwaliteitsverhouding is.

Afbeelding: Flickr account wouterduijndam

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020