Excite

Fiets rond op leuke Hema omafietsen

Hema

Als je op zoek bent naar een omafiets denk je er niet meteen aan om te gaan kijken bij de Hema. Toch heeft Hema verschillende omafietsen in verschillende formaten en kleuren. En het makkelijke is, je kunt je fiets zelfs gewoon bestellen via internet. Voor maar 20 euro wordt je fiets bij je thuisbezorgd en dat al binnen tien dagen. Het gaat op afspraak, dus je kunt de fiets laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Kinderfiets

Niet alleen voor wat oudere kinderen of volwassenen, ook voor jongere kinderen verkoopt Hema al omafietsen. Wat denk je bijvoorbeeld van een hippe blauwe omafiets? Deze fiets met banden van 20 inch is al geschikt voor kinderen tussen de zes en acht jaar. En natuurlijk is deze kinderfiets volledig uitgerust met verlichting, antilekbanden, een AXA-slot, snelbinders en een bel. Je kind kan met deze omafiets veilig de weg op.

Dessin

Wil je een opvallende omafiets? Hema heeft niet alleen omafietsen in verschillende kleuren, maar de fietsen zijn ook in verschillende dessins verkrijgbaar. De kettingkast en jasbeschermers zijn dan voorzien van een leuk motiefje. Deze fietsen zijn verkrijgbaar voor volwassenen met 28 inch banden, maar ook voor kinderen met 24 inch banden.

Zelf ontwerpen

Als je echt een unieke fiets wil, dan kun je bij Hema zelf een omafiets ontwerpen. Zo wordt je fiets gemaakt naar je eigen wensen. Je bepaalt zelf de kleur van het frame, de banden, je zadel en zelfs de kleur van je bel kun je bepalen. En hoewel een omafiets eigenlijk geen handremmen en versnellingen heeft, zijn deze opties toch beschikbaar als je zelf je fiets ontwerpt. Wel zijn er dan minder opties voor het frame en de banden en je moet er extra voor betalen. Ook zijn er mogelijkheden voor een transportrek en een transportkist. Als je alle opties hebt doorlopen, kun je eenvoudig je omafiets bestellen. Dan heb je een unieke fiets, zoals er in Nederland geen tweede zal rondrijden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020