Excite

Groen rijden met een BMW

Groen en duurzaam rijden, dat willen steeds meer mensen. Vanwege het milieu maar vooral ook vanwege de lagere kosten. Wie namelijk in een milieuvriendelijke auto rijdt, betaalt niet alleen minder BPM, maar ook minder bijtelling en minder of zelfs geen wegenbelasting. Een paar jaar geleden was groen rijden alleen nog mogelijk in wat suffe auto's, maar tegenwoordig kan het ook gewoon in bijvoorbeeld een BMW auto!

EfficientDynamics

De belangrijkste troef van een BMW is EfficientDynamics, een systeem dat ervoor zorgt dat een auto maar weinig CO2 uitstoot en ook weinig brandstof verbruikt. Deze combinatie leidt tot een bijtelling van slechts 20 procent en een A-label, het meest milieuvriendelijke label dat er bestaat. EfficientDynamics is verkrijgbaar op modellen uit de 1 Serie en modellen uit de 3 Serie. Er is dus altijd wel een model te vinden dat zowel bij jou als bij je rijstijl en je budget past.

Hybride

Als je helemaal voor groen wilt gaan, kun je ook nog voor een hybride BMW auto kiezen. Dat zal niet voor iedereen weggelegd zijn want de Active Hybrid modellen van BMW kosten gemiddeld €130.000 per stuk. Wel krijg je voor dat geld een superzuinige, sportieve auto met ongekende prestaties en een mooie uitstraling. Op dit moment zijn er twee Active Hybrid BMW-modellen, namelijk de 7 en de X6. De 7 staat vooral bekend vanwege haar luxe, terwijl de X6 juist weer meer sportief is. Beide auto's presteren uitstekend en hebben een fantastische uitstraling. Als je budget niet toereikend is, kun je natuurlijk altijd nog op de tweedehands markt kijken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020