Excite

Gratis je theorie examen oefenen

Een rijbewijs bestaat uit een praktisch en een theoretisch examen. De theorie voor je rijbewijs moet je halen, voor je het praktische examen mag volgen. Je kunt dit het beste op tijd doen, maar denk er wel aan dat het maar beperkt geldig is. Voor het leren van je theorie hoef je niet veel kosten te maken, want je kunt online op verschillende plekken gratis je theorie examen oefenen.

Gratis boek

Een website die je de mogelijkheid biedt gratis je theorie examen te oefenen is OnlineTheorieles.nl. Deze website geeft je toegang tot een gratis theorieboek, waar je uit kunt leren. Bovendien zijn er verschillende vragen die je gratis kunt oefenen. Met meer dan 1200 vragen kun je je meer dan voldoende voorbereiden op je theorie examen. Zo hoef je echt niet bang te zijn dat je het niet haalt. Werk je liever met papier? Dan kun je via deze site een boek en een cd-rom aanvragen. Die moet je wel betalen, maar is het geld ook zeker waard.

Theorie op je mobiel

Speciaal voor beginnende autorijders heeft Volkswagen Theorie op Mobiel gelanceerd, een dienst waarmee je altijd gratis je theorie examen kunt oefenen. Dit werkt via je mobiele telefoon, die je natuurlijk altijd bij je hebt. Hiervoor moet je wel het Volkswagen Rijbewijs Theoriepakket bestellen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Als je echter net iemand kent die een nieuwe Volkswagen wil kopen, dan zijn daar vast wel wat afspraken over te maken, zodat jij wél gratis je theorie kunt blijven oefenen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020