Excite

Gratis kalasjnikov bij truck

Wie bij Nation Trucks in Sanford, Amerika, een truck koopt, krijgt hierbij een gratis machinegeweer. Je hoeft niet eens een nieuwe, dure wagen te kopen: een tweedehands lichte vrachtwagen is al voldoende om in aanmerking te komen voor de kalasjnikov, beter bekend als de AK-47.

Het is nogal een bijzondere verkoopstrategie, maar volgens de sales manager van het bewuste bedrijf, Nick Ginetta, is het er wel eentje die werkt: sinds het aanbod van kracht is, werden er twee keer zoveel trucks verkocht dan normaal. Het bedrijf vindt de actie niet gek of schokkend. Het geweer wordt niet meegegeven, maar men krijgt een bon voor de plaatselijke wapenwinkel. Daar kan de kalasjnikov worden opgehaald. En het hebben van een wapen is gewoon een grondwettelijk recht, dus ook wat dat betreft is het niet gek, maar gewoon een vorm van promotie, aldus Ginetta.

Het idee om een geweer cadeau te geven bij een truck, werd geïnspireerd door en gestart op Veterans Day, afgelopen woensdag. Volgens Ginetta hebben zij zoveel gegeven voor het land én voor het recht om wapens te dragen, dat daar ook gewoon gebruik van moet worden gemaakt.

Wie een auto koopt krijgt een cheque van 400 dollar mee voor de wapenwinkel in het dorp. Daar mag een AK-47 of een ander geweer uit worden gekozen. En voor wie liever geen geweer wil is er ook de mogelijkheid om gewoon een cheque te krijgen. Ginetta denkt echter niet dat iemand daar gebruik van gaat maken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Serendigity

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020