Excite

Goedkope velgen koop je best online

Aangepaste velgen zorgen nochtans voor meer stevigheid en extra veiligheid. Velgen kunnen je auto ook meer uitstraling en persoonlijkheid bezorgen.

Juiste velgmaat erg belangrijk

Zoveel automerken, zoveel velgen. Op wat moet je dan letten bij de aankoop van nieuwe, goedkope velgen? Bij de keuze van de meest geschikte velgen, heb je in de eerste plaats oog voor hun juiste maat. Niet alle velgen passen immers onder iedere auto. Ben je van plan meteen ook je banden te vervangen, of zijn je huidige banden veilig genoeg? Is dit laatste het geval, dan moet je zeker met de binnenmaat van je banden rekening houden, die wordt meestal in het onderhoudsboekje van je wagen aangegeven. De maat van velgen wordt uitgedrukt in inches.

Hoeveel steken hebben je velgen?

Een ander belangrijk punt waar je bij je keuze zeker rekening moet mee houden, is het aantal steken van je velgen. Met deze steken wordt je velg aan de autobanden vastgemaakt, het zijn er meestal vier of vijf.

Goedkope velgen koop je online

Goedkope velgen koop je online, dat gaat veel gemakkelijker dan het op het eerste gezicht wel lijkt. Er zijn verschillende sites waar je goedkope velgen kan aanschaffen. Je geeft dan zoveel mogelijk informatie over je auto, zoals het merk, type, bouwjaar en de maat van je banden. Je krijgt dan onmiddellijk een overzicht van de beschikbare velgen die daarbij passen. De keuze is dan aan jou. Zoek je goedkope velgen én banden, dan ga je op dezelfde manier te werk.

  • Richtprijs goedkope velgen: vier velgen van een huismerk heb je vanaf 500 euro.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020