Excite

Tips voor een goedkope omafiets kopen

Wil je een goedkope omafiets kopen? Dat kan! Het kan misschien in de eerste instantie wat lastig lijken omdat ze heel erg geliefd zijn, maar in feite is het heel gemakkelijk. Met deze tips kom je al heel erg ver.

Fietsenmaker

De eerste plek om een goedkope omafiets te kopen is natuurlijk de fietsenmaker. De fietsenmaker verkoopt vaak tweedehands fietsen. De prijzen zijn niet altijd even laag, maar je kunt er onderhandelen en de meeste mensen hebben wel een fietsenmaker in de buurt. Het is dus niet zo dat je heel veel kosten hoeft te maken aan het ophalen van een fiets. Bovendien krijg je vaak een garantie en kun je dus terugkomen als er iets aan de fiets mankeert. Ook kun je informeren naar de mogelijkheid voor inruil. Als je een oude fiets kunt inruilen op de omafiets, dan kan dat je ook zo weer €25 of €50 schelen.

Internet

Een tweede optie is zoeken op internet. Op websites als Marktplaats kun je zo een goedkope omafiets kopen, maar je bent mogelijk wel aan een aantal beperkingen gebonden. Als je geen mogelijkheid hebt om een fiets mee te nemen in of achter de auto, dan kun je eigenlijk alleen kijken naar fietsen die in de nabije omgeving worden aangeboden, waarbij je bijvoorbeeld met de auto gaat kijken en vervolgens op de fiets terug rijdt. Ook is je garantie wat beperkter. Als je wel de mogelijkheid hebt om een fiets in of achterop de auto te krijgen, dan moet je natuurlijk nog opletten dat de kosten daarvoor niet te hoog worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020