Excite

Scoor een goedkope meisjesfiets!

In Nederland fietsen we graag. Dat geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Er zijn dan ook maar weinig Nederlandse kinderen die niet over een eigen fiets beschikken. Voor ouders is dit soms best pittig, want fietsen zijn prijzig en kinderen groeien soms binnen een jaar 'uit' hun fiets. Moet je dan maar blijven sparen voor fietsen? Nee hoor, met deze tips scoor je de volgende keer eens een goedkope meisjesfiets!

 

Tweedehands fietsen

Een kinderfiets hoeft natuurlijk niet nieuw te zijn. Dat jij merkt dat je kinderen al snel te groot zijn voor hun fiets, is niet uniek. Ook andere ouders merken dat. Sommigen van hen hebben wel een nieuwe fiets gekocht en proberen de oude te verkopen. Die is vaak nog niet eens zo heel oud, omdat er soms nog geen jaar op gefietst is. Voor jou is dit echter een mooie mogelijkheid om aan een goedkope meisjesfiets te komen. Je kunt dit soort fietsen opzoeken via Marktplaats of bijvoorbeeld in je kennissenkring laten weten dat je er naar op zoek bent. Wees niet te kritisch; je kunt de fiets altijd nog zelf opknappen.

 

Online kopen

Een andere manier om aan een goedkope meisjesfiets te komen, is deze via internet te kopen. Tegenwoordig doen steeds meer fietsenwinkels zaken via internet. Sommige winkels hebben daardoor niet eens een magazijn meer, wat een lagere overhead en dus lagere prijzen oplevert. Als consument profiteer je daar vanzelfsprekend weer van mee. Houd bij online kopen wel altijd rekening met de verzendkosten; als die erg hoog zijn, dan kun je misschien beter even verder kijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020