Excite

Profiteer van de voordelen van een goedkope kleine auto

Auto rijden kost geld, maar je kunt het tot op zekere hoogte zo duur maken als je zelf wilt. Wil je niet te veel geld kwijt aan vervoer, maar vind je het wel prettig om wat vrijheid te hebben? Ga dan voor een goedkope kleine auto. Met een beetje geluk hoef je dan niet eens wegenbelasting te betalen. Wij geven een aantal leuke suggesties.

Toyota Aygo

De Toyota Aygo is een goedkope kleine auto die ook nog eens ontzettend leuk is. Geen suf uiterlijk, geen vaag of onbetrouwbaar merk en geen torenhoog prijskaartje. De Aygo is speels, voorzien van alle basisbenodigdheden en voelt binnen nog bijzonder ruim aan, zeker als je niet op de achterbank zit. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het meenemen van boodschappen of andere ladingen. Omdat de Aygo erg zuinig is en maar weinig CO2 uitstoot, is de wagen vrijgesteld van wegenbelasting. Ook zorgt het zuinige rijden natuurlijk voor lagere brandstofkosten. De Aygo is redelijk waardevast en is ook als tweedehands auto nog prima voor een mooi bedrag te verkopen.

Ontdek Dacia

Een alternatief voor de Aygo is de Dacia Sandero. Dit is een iets grotere auto die ongeveer hetzelfde kost als de Aygo. De Dacia Sandero heeft vijf volwaardige zitplaatsen en beschikt over een ruime kofferbak. De achterbank kan neergeklapt worden, waardoor de kofferbakruimte nog verder uitgebreid kan worden. Ook in deze auto zit je comfortabel en heb je veel beenruimte. Met energielabel B moet voor deze auto helaas wél wegenbelasting betaald worden. Dankzij het geringe gewicht valt de hoogte hiervan echter mee.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020