Excite

Goedkope fietsen: koop een veilige en duurzame damesfiets

Nederland is niet voor niets het fietsland bij uitstek. Fietsen zijn er dan ook in alle soorten, modellen, kleuren en prijsklassen.

Goedkope fietsen en damesfietsen online kopen

Kies jij voor goedkope fietsen, ook jouw damesfiets, dan vind je die zeker op het internet. Er zijn veel gespecialiseerde websites die een uitgebreid gamma aan fietsen presenteren. Jouw goedkope fiets en damesfiets online kopen, doet je tot 200 en zelfs meer euro besparen.

Veilige damesfiets niet altijd dure fiets

Dat een veilige fiets niet duur hoeft te zijn, bewijst bijvoorbeeld de Redy Loire Lady. Deze damesfiets heeft een opvallend stevig stalen en 57 centimeter hoog frame, en een standaard wielmaat van 28 inch. Zijn velgen zijn gemaakt uit duurzaam aluminium. Deze Redy Loire Lady damesfiets beschikt voor de veiligheid over een volledig gesloten kettingkast van hoogwaardig kunststof, terwijl de fietsketting zelf van roestvrij staal gemaakt is. Deze goedkope damesfiets is uitgerust met een bagagedrager achteraan en is verkrijgbaar in blauw, zwart en wit. Het betreft hier een goedkope, klassieke maar voor zijn prijs duurzame en kwalitatieve damesfiets met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De prijs? Vanaf slechts 169 euro kan hij van jou zijn!

Extra kooptips goedkope fietsen

  • Framemaat: voor de juiste framemaat plaatsen we een voet op het pedaal in zijn laagste stand. De tenen van onze andere voet moeten dan de grond raken.
  • Lichaamslengte en framemaat: Onze lichaamslengte komt overeen met de volgende framemaaten: 1,55 tot 1,65 (48/49), 1,65 tot 1,72 (53/54), 1,72 tot 1,780 (56/57) en 1,80 tot 1,90 (60/61).
  • Banden: kies banden met een diep profiel voor een lange levensduur en een goede wegligging.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020