Excite

Bespaar flink met goedkope bestelwagens

Wie net een eigen bedrijf begonnen is, wil natuurlijk het liefst een auto van de zaak hebben. Dat is een mooie manier van reclame maken én het is in veel gevallen ook nodig. Heb je wel eens een bouwvakker zonder bestelwagen gezien? Bestelwagens kunnen veel geld kosten en je kunt je afvragen hoeveel je erin moet investeren. Slimmer is het om eens te kijken tussen de goedkope bestelwagens. Die hoeven echt niet van mindere kwaliteit te zijn, maar bieden je financieel wel meer mogelijkheden.

Tweedehands goedkoop

Je kunt natuurlijk tweedehands goedkope bestelwagens kopen. Dat kan via Marktplaats, autohandelaars en websites als Autotrader.nl. Door precies uit te zoeken wat je nodig hebt en wilt, kun je heel gericht zoeken en kom je al snel bij de goedkoopste opties uit. Met een beetje geluk kun je nog wat onderhandelen. Misschien kun je zelfs meerdere goedkope bestelwagens in één keer kopen, die je vervolgens verhuurt of weer doorverkoopt. Dan verdien je een deel van jouw aankoopbedrag weer terug!

Nieuw kopen

Ook nieuw kun je best goedkope bestelwagens kopen. Als je een showroom binnenloopt waar het merk Dacia vertegenwoordigd wordt, zit je goed. Dacia heeft een heleboel goedkope auto's, waaronder de bestelwagen Logan. Deze kun je nieuw aanschaffen voor ongeveer €8000. Als je dan nog een andere auto in kunt ruilen en wat weet te onderhandelen over de prijs, dan kan daar misschien zelfs nog wat vanaf. Voor deze nieuwe auto's geldt natuurlijk ook dat je er garantie op hebt, ook niet verkeerd!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020