Excite

Goedkope autohuur in Spanje met de beste voorwaarden

Goedkoop én autohuur in Spanje gaan beter samen dan je denkt. Wanneer je met de bus of het vliegtuig naar je vakantiebestemming in Spanje reist, mis je de vrijheid van je eigen auto. Kies tijdens de vakantie daarom voor autohuur in Spanje met de beste prijzen inclusief verzekering en vrije kilometers.

Vliegvelden

Om een auto te huren in Spanje kan je terecht bij diverse organisaties en bedrijven. Op diverse vliegvelden zijn er autoverhuurbedrijven waar je bij de start van je vakantie al je auto kan ophalen. Voorbeelden van deze bedrijven zijn Hertz, Budget en Avis. Een bekend autoverhuurbedrijf in Spanje is Alamo.

Websites en autohuur

Websites waar je ook terecht kan om een auto te huren in Spanje zijn www.eautohuur.nl, www.sixt.nl en www.easyterra.nl. Die websites laten zien in welke plaatsen in Spanje je een auto kan ophalen en op welke exacte locatie. Zo kan je ervoor zorgen dat je op dezelfde plaats als jouw camping of hotel de auto kan ophalen.

Prijzen vergelijken

Daarnaast kan je op deze websites diverse prijzen met elkaar vergelijken. De prijzen variëren per organisatie en zijn afhankelijk van de soort auto die je huurt. Gemiddeld ligt de prijs rond de 25 tot 50 euro per dag. De huurprijs is vaak inclusief een aantal vrije kilometers en een verzekering.

Minimum en maximum periode

Bij het huren van een auto zit er vaak wel een minimum en maximum huurperiode aan vast. Die varieert per verhuurbedrijf, de minimum huurperiode kan rond de vijf dagen zijn. En de maximum huurperiode rond de 27 dagen. Let op dat je de auto op tijd reserveert. Veel bedrijven hebben de voorkeur de aanvraag zeker drie tot vijf dagen vooraf te ontvangen.

Goedkoop een auto huren is mogelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven. Aanbiedingen gelden vaak voor een bepaalde periode dus daar moet je snel bij zijn.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020