Excite

Een goedkope auto om in gezien te worden

Rijden in een echte Aston Martin of een Porsche, wie wil dat nou niet? In deze cabrio's wil je zeker wel gezien worden. Maar deze auto's zijn niet voor iedereen weggelegd, of je moet er lang voor sparen. Maar er zijn ook goedkope auto's die een heel mooi alternatief vormen voor deze cabrio's.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Mazda MX-5. Deze MX-5 is verkrijgbaar als een Roadster Coupé of als cabriolet. Voor een vanaf-prijs van 29.490 euro kun je al in deze sportieve auto rijden. Je rijdt dan de Mazda MX-5 met 1.8 motor die in een topsnelheid van 194 km/u. En van 0 tot 100? Dat doe je maar liefst in 9,9 seconde. Daarmee laat je bij het stoplicht iedereen achter je. Wie wil daar nou niet in gezien worden?

Of wil je graag gezien worden in een BMW? Ook dat kan. Voor 35.150 euro rijd je al in de BMW 118i Cabrio. Deze auto is zo snel dat hij ook de Mazda MX-5 achter zich zal laten. Je kunt maar liefst een topsnelheid van 210 km/u halen en van 0 tot 100 kan deze krachtpatser van BMW nog sneller dan Mazda: 9,3 seconden heeft de 118i Cabrio nodig. En een mooie bijkomstigheid: de BMW 118i is voor zo'n sportieve auto nog redelijk zuinig en heeft een energielabel C.

De Hummer is natuurlijk de moeder aller terreinwagens, maar met een prijs rond de 100.000 euro kan niet iedereen in deze SUV gezien worden. Dat is ook niet nodig. Voor een stuk minder, namelijk 26.950 euro, kun je al rijden in de Jeep Compass met 2.0 motor. Met een instaphoogte van 65 cm zit je hoog en heb je in deze Jeep een goed overzicht op de weg. Tevens is de Jeep Compass nog luxe ook. Airco, cruise control, een leder stuurwiel, het ontbreekt je aan niets als je in deze Jeep rijdt.

  • Bron:
  • It's me,
  • Nik

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021