Excite

Shoppen voor de goedkoopste winterbanden van Nederland

Een eigen auto hebben is een luxe. Maar het kan je ook veel geld kosten. Zeker als je hem goed wilt onderhouden. In de winter is het ook in Nederland steeds belangrijker dat je winterbanden monteert of laat monteren. Daarmee maak je de kans op ongelukken namelijk kleiner. Winterbanden kunnen behoorlijk duur zijn, maar wij geven je wat tips om de goedkoopste winterbanden van Nederland te vinden!

Zoek online

Online kijken voor winterbanden is de belangrijkste stap in het vinden van de goedkoopste winterbanden van Nederland. Juist online winkels hebben namelijk veel minder overheadkosten. Ze hebben geen mooi pand met een uitgebreide showroom, maar verkopen gewoon vanuit hun magazijn. Kijk bijvoorbeeld eens op Autobandenmarkt.nl of Bandenwebshop.nl. Denk er wel aan dat je in de meeste gevallen de banden zelf moet monteren als je ze online aanschaft. Overigens is het niet automatisch zo dat het aanschaffen van winterbanden via de garage je ook een gratis montage oplevert, dus wat dat betreft hoeft dat geen nadeel te zijn.

Kijk voor tweedehandsmogelijkheden

Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar ook tweedehands winterbanden kopen kan een optie zijn. Natuurlijk moet je dan goed kijken of er nog voldoende profiel op zit, maar als dat het geval is, dan kun je best een koopje treffen. Veel mensen houden hun winterbanden als ze hun auto verkopen. De banden die ze dan overhouden, worden weer online verkocht. Kijk daarvoor bijvoorbeeld op Marktplaats.nl of Speurders.nl. Sorteer wel op regio, zodat je makkelijk de banden zelf op kunt halen en met eigen ogen kunt bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021