Excite

Vind de goedkoopste motorkleding!

Motorrijden is voor veel mensen het mooiste wat er is. Maar als je op je ijzeren ros stapt, dan neem je wel een risico. De kans dat je omkomt bij een ongeluk is namelijk 28 keer zo groot op de motor als in een auto. Het is dus zaak om vooral defensief te rijden. En mocht je dan toch een keer onbedoeld afstappen, dan kan goede motorkleding je redding zijn. Hoewel motorpakken soms voor duizenden euro's worden verkocht, hoef je je natuurlijk niet in de pakken van Dainese of Alpinestars te hijsen. Voor veel minder geld kan jij je namelijk ook al goed beschermen. Maar hoe vind je de goedkoopste motorkleding?

Shop goed rond

Allereerst is het natuurlijk zaak om de prijzen tussen verschillende winkels (ook die online) goed te vergelijken. Tussen verschillende bedrijven kunnen namelijk enorme prijsverschillen zitten. Heb je eenmaal een mooi pak of een fijn zittende helm gevonden, wacht dan nog heel eventjes met de aankoop en kijk nog wat rond. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Wacht tot de uitverkoop!

Ook in de uitverkoop kopen is een makkelijke manier om je motorkleding voor de beste prijs uit de schappen te halen. Het nadeel is dat je waarschijnlijk niet het nieuwste model mee naar huis kunt nemen, maar als je daar niet mee zit dan kun je een enorme smak geld besparen. Dat je dan toevallig in een pak van vorig seizoen rondrijdt, daar let (bijna) niemand op.

Vergelijk merken

Ook tussen verschillende merken zitten enorme prijsverschillen. Een pak van Difi beschermt waarschijnlijk net zo goed als ééntje van Alpinestars, maar kost heel wat minder. Let er wel op dat je niet inlevert op draagcomfort. Ook een pak dat niet lekker zit, kan een gevaar opleveren. Elke afleiding kan ervoor zorgen dat je minder op de weg let.

Besteed je geld verstandig

Door goed te zoeken kun je geld besparen op je motorkleding. Je mag dan niet de meest modieuze snelwegridder zijn, maar het bespaarde geld kun je mooi besteden aan benzine of een goed setje kleefbanden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020