Excite

Zo vind je de goedkoopste autoverzekeringen

Veel mensen denken nog dat dingen die duur zijn, ook automatisch beter zijn. Zeker als het gaat om verzekeringen is die gedachte compleet achterhaald. Je kunt dus zonder problemen zoeken naar de goedkoopste autoverzekeringen: dat bespaart je uiteindelijk veel geld.

Vergelijk de mogelijkheden

Een onderzoek naar de goedkoopste autoverzekeringen is tegenwoordig slechts een kwestie van een paar seconden. Wie op Independer.nl het eigen nummerbord invoert, krijgt direct een overzicht van de mogelijkheden. Kijk voor welke aanbieder je een voorkeur hebt en bekijk ook direct of de geboden prijzen ook de minimale prijzen zijn, of dat je nog extra korting kunt krijgen. Beperk je niet tot één vergelijkingssite, maar kijk ook eens op Verzekeringssite.nl en Verzekering.nu.

Bekijk de dekking

Heb je een top drie van je favoriete verzekeringen kunnen samenstellen? Neem dan de tijd om de dekking van al deze verzekeringen met elkaar te vergelijken. Kijk vooral naar het eigen risico, hoeveel premiekorting er met schadevrije jaren nog te verkrijgen is en voor welke bedragen je verzekerd bent. Schuw ook de kleine lettertjes niet: juist daarin staan vaak de addertjes onder het gras. Denk aan kosten voorschieten, extra kosten voor de polis of een ontzettend lange opzegtermijn. Soms kun je beter iets meer betalen, dan dat je vast zit aan een wurgcontract. Tip: heb je al een aantal verzekeringen lopen (bijvoorbeeld voor je huis) en bestaat je voorkeurenlijstje uit verzekeraars die meer aanbieden dan alleen autoverzekeringen? Kijk dan of je je pakket aan verzekeringen kunt combineren om zo extra korting te bedingen. Dit kan in ieder geval bij Univé en Interpolis.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021