Excite

De goedkoopste auto voor het hele gezin

Op zoek gaan naar de goedkoopste auto voor het hele gezin kan een lastige zoektocht zijn. Want jouw nieuwe gezinsauto moet natuurlijk wel aan zoveel mogelijk eisen voldoen. Ruimte voor alle kinderen en als het even kan ook nog voor de hond. En als je op vakantie gaat, moet er in de auto ook nog genoeg bagage kunnen. Een gezinsauto moet dus ruimte bieden en er natuurlijk ook leuk uit zien. Dat alles wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Wat zijn dan de opties?

De goedkoopste gezinsauto van dit moment is de Landwind CV9. Deze 5-deurs MPV heeft meer zitplaatsen dan kleinere auto's. Er zijn namelijk achterin twee extra stoelen die je gemakkelijk onder de middelste bank kunt schuiven, zodat je ook volop bagage kunt vervoeren. Voor deze auto, met een 1.6 motor en een topsnelheid van 170 km/u betaal je nog geen 15.000 euro. Het instapmodel kost namelijk maar 14.495 euro.

De Fiat Doblò biedt zelfs nog meer ruimte dan de Landwind. Achterin heeft de Doblò namelijk nog twee volwaardige stoelen en een middenbank met drie zitplaatsen. Je hebt dus ruimte om zeven personen te vervoeren. Voor de bagage heb je wat minder ruimte als alle stoelen bezet zijn, maar de achterste twee stoelen zijn op te bergen zodat je meer ruimte hebt. De prijs van deze auto begint bij 18.495 en je hebt dan een auto met een 1.4 motor. De topsnelheid is 161 km/u.

Wil je ruimte voor zeven personen én ook nog eens bagage? Kies dan voor de Opel Zafira. Voor 23.145 euro heb je alles wat je maar wensen kunt. Je hebt genoeg ruimte voor zeven personen en achter de achterste bank kun je ook nog bagage laten. Reis je een keer met minder personen, dan leg je de achterste twee stoelen eenvoudig onder de vloer neer. Voor iets meer dan 23.000 euro heb je de Zafira met een 1.6 ecoFlex motor die een topsnelheid van 192 km/u.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021