Excite

Zo kun je goedkoop een nieuwe auto kopen!

Eens in de zoveel jaar is het gewoon echt tijd voor een nieuwe auto. Je bent toe aan iets anders, je huidige auto is niet helemaal meer je-van-het, er komen dure reparaties aan, enzovoorts. Omdat niet iedereen direct het geld heeft om een nieuw exemplaar uit te kiezen, hebben wij wat tips om goedkoop een nieuwe auto te kopen.

Ga voor korting

Goedkoop een nieuwe auto kopen, kan via de dealer maar is best lastig. Je moet goed kunnen onderhandelen, wil je er in slagen om wat van de prijs te kunnen krijgen. Je kunt ook een poging wagen op internet. Via Nieuweautokopen.nl bijvoorbeeld. Op die website vind je alle nieuwe auto's die allemaal met korting worden aangeboden. Als je al een offerte van een 'gewone' dealer gehad hebt, dan kun je die gebruiken om nog meer korting binnen te halen. Ook inruilen is via deze website gewoon mogelijk. De kortingen kunnen hoog oplopen, soms wel tot duizenden euro's.

Geen geld?

Geld, of beter gezegd: een tekort aan geld, kan ook een belangrijke reden zijn om te zoeken naar een goedkope nieuwe auto. Als je geen of niet genoeg geld hebt, dan kun je kijken naar acties van automerken. Veel automerken bieden je bij de aanschaf de mogelijkheid om te kiezen voor een betaling van 50% nu en 50% over drie jaar. Ook kun je soms een renteloze lening krijgen. Natuurlijk hoopt de fabrikant dat je aan het einde van die lening een nieuwe auto koopt, maar dat is geen verplichting.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020