Excite

Online goedkoop een limousine huren

Het maakt niet uit in wat voor auto je rijdt; iedereen vindt het leuk om eens een keer in een limousine te hebben gereden. Maar eentje kopen is voor velen net wat te duur. Gelukkig kun je ook goedkoop een limousine huren. Dan heb je wel het plezier ervan, maar heb je geen last van de aanschafkosten. Dat klinkt als de ideale deal!

Limousine huren in Noord-Nederland

Woon je in het noorden van Nederland? Dan kun je goedkoop een limousine huren bij Limo Service Drenthe. Het bedrijf biedt limousines en bijbehorende chauffeurs onder meer aan in Drenthe, Hoogeveen, Hardenberg, Zwolle, Meppel, Assen en Emmen. Prijzen beginnen bij €80, maar zijn sterk afhankelijk van de periode, de bestemming en eventuele speciale wensen. Woon je niet in het noorden? Neem dan toch ook even contact op met Limousine Service Drenthe. Het bedrijf heeft namelijk een landelijke dekking, dus er zijn altijd mogelijkheden om iets te regelen.

Limousines in stijl

Ga je niet voor zomaar een limousine, maar een American Limousine, of een All Inclusive limousine? Dan ben je bij Limokloos.nl aan het juiste adres. De limousines die hier verhuurd worden, behoren tot de langste limousines in Nederland. Bij Limokloos kun je limousines huren voor verschillende arrangementen. Denk aan een bruiloft, een gala, een festival, een verjaardagsfeest of misschien wel gewoon een lunchrit. Uiteraard kun je in de limousine genieten van een dvd of cd. De bar is goed gevuld met frisdrank en eventuele andere drankjes en indien gewenst is er zelfs wel iets te eten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021