Excite

Goedkoop en zuinig : nieuwe Spark

Wie op zoek is naar een nieuw, zuinig en vooral ook voordelig wagentje, kan wel eens een antwoord vinden in de Chevrolet Spark. Dit wagentje is een van de goedkoopste vijfdeurs die op de markt is verkregen, met een prijs die ruim onder de tienduizend euro ligt!

De nieuwe Chevrolet Spark is de opvolger van de Daewoo Matiz, maar daar zie je eigenlijk niets meer van. Waar de Matiz vooral klein, koddig en goedkoop was, is de Spark veel meer een volwassen auto, met een groter koetswerk en dus ook een groter interieur. Ook is de Spark een stuk veiliger, want de extra ruimte wordt onder meer gebruikt voor kreukzones en de zes airbags die standaard bijgeleverd worden.

Ook als het gaat om de uitrusting, is de Spark een degelijke wagen. Voor de instapprijs krijg je er niet gek veel accessoires bij, maar die kunnen altijd apart bijbesteld worden. In de kofferbak kun je gemakkelijk je boodschappen kwijt. Heb je grote dingen die vervoerd moeten worden? Dan klap je de rugleuning neer, zodat je nog meer ruimte hebt. Ook passagiers kunnen volop mee: op de achterbank is zelfs ruimte voor drie personen. Ook zijn daar drie gordels te vinden.

Voor deze nieuwe Chevrolet is ook een handige fietsendrager leverbaar. Die kan gemonteerd worden op de plek van de trekhaak. Met deze fietsendrager kun je twee fietsen meenemen. Zelfs als de fietsen op de drager zitten, kun je nog gewoon bij de achterklep.

Afbeelding: Flickr account David Villarreal Fernández

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021