Excite

Alles over de Fiat bestelwagen van het jaar

In september 2010 is de vernieuwde Fiat Doblò Cargo uitgeroepen tot Van of the year 2011. Deze Fiat bestelwagen kreeg maar liefst 128 van de 168 punten en werd daarmee de winnaar van de bedrijfswagententoonstelling in Hannover. De Fiat Doblò Cargo biedt niet alleen comfort, maar beschikt ook over goede rijeigenschappen. En wat ook opviel aan de nieuwe Fiat Doblò: er zijn veel verschillende platform- en chassiscombinaties mogelijk.

Zo is de kleinste versie de Fiat Doblò Cargo Bestel. De laadruimte heeft in totaal een laadvolume van 3,4 m³ met een lengte van 1,82 m, een breedte van 1,71 m en een hoogte van 1,3 m. Hoe je in de laadruimte komt, kun je zelf bepalen: met een of twee schuifdeuren aan de zijkant, met een achterklep die aan de bovenkant scharniert of twee deuren die asymmetrisch van elkaar open gaan.

Wil je deze Fiat bestelwagen liever groter? Dat is mogelijk met de Cargo Bestel Maxi. De hoogte en lengte van de laadruimte zijn gelijk aan die van de Bestel, maar de Bestel Maxi is maar liefst 2,17 meter lang. En je kunt maar liefst 1000 kilo laden in deze bestelwagen. Nog meer ruimte nodig? Dan kun je gaan voor de Fiat Doblò Cargo Bestel met een verhoogd dak. Dezelfde afmetingen als de gewone Bestel, maar met een dak met een hoogte van 1,55 meter.

Zoek je geen bestelwagen maar een platformchassis met aangepaste opbouw? Dan is de Fiat Doblò Cargo tóch wat voor jou. Je kunt de Fiat Doblò Cargo namelijk ook krijgen als een platformchassis met cabine. Het platform is voorbereid, zodat het makkelijker is om een opbouw op maat te laten plaatsen. En deze versie is er ook met een langer chassis. En om de Fiat Doblò Cargo nog aantrekkelijker te maken heb je keus uit maar liefst vijf verschillende diesel- en benzinemotoren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020