Excite

Feest! De Lexus LF-A komt er toch aan!

Soms is het lang wachten op iets lekkers. Zoals de Lexus LF-A. Die auto staat al vier jaar op verschillende beurzen als conceptmodel. En elke keer zien wij dat apparaat en slaat ons hart een slag over. O boy, o boy, o boy, wanneer komt de LF-A eindelijk eens als productieversie op de markt. Nou, eindelijk is het zo ver! Op de Tokyo Auto Beurs 2009 staat de productieversie van de Lexus LF-A te shinen.

Goed nieuws dus voor iedereen die net als ons al jaren smeekt om de auto eens in productie variant te zien. Slecht nieuws voor iedereen die de rauwe, maar prachtige Lexus wil aanschaffen. Er komen slechts 500 exemplaren op de markt. En dat voor een auto die ontworpen is door een team van de beste Lexus-ontwerpers. De karakteristieke luchtinlaat van de conceptmodellen wordt overigens overgenomen in het productiemodel. Score!

De Lexus LF-A wordt door hoogwaardige technici volledig handmatig gemaakt. Met de exclusieve auto mikt Toyota/Lexus op de markt van de Ferrari's, Lamborghini's en Porsches van deze wereld. Hij gaat in 3,7 seconde naar de 100 en dat doet de Lexus in z'n tweede versnelling. Als je doortrapt en schakelt naar z'n zes, kun je de 325 kilometer per uur aan tikken. Hebben. Kan ons niets schelen verder. Gewoon hebben.

Afbeelding: Ridelust.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020