Excite

Betaalbare Falco motorlaarzen voor iedere motorrijder

Voor iedere motorrijder heeft Falco de geschikte motorlaarzen voor een acceptabele prijs. De motorlaarzen van het merk Falco zijn in diverse winkels te koop. Voor motorrijden wordt het dragen van de geschikte beschermende kleding aangeraden. Niet in het minst zijn ook goede motorschoenen deel van een goede motoruitrusting.

Online Motorkledingshoppen

Op de website 'Motorkledingshoppen' staan diverse Falco motorlaarzen. Al snel is duidelijk dat deze laarzen zeer betaalbaar zijn. De prijzen wijken niet af van de normale schoenen die van goede kwaliteit zijn. Elke motorlaars van het merk Falco is dusdanig bewerkt dat het goede bescherming biedt voor de motorrijder. Daarnaast is ook rekening gehouden met comfort en gemak voor het aan- en uittrekken.

Voor de snelle rijder

Een voorbeeld van een zeer sportieve laars is de Falcon Argon Motorlaars. Zoals eigenlijk alle motorlaarzen, zijn dit stoere zwarte laarzen. Ze ogen zeer comfortabel en flexibel zonder daarbij de stevigheid te verliezen voor optimale veiligheid. In de laarzen zit bovendien enkel- en scheenbescherming verwerkt. Met behulp van een rits en klittenband maak je de laars gemakkelijk open en dicht. Dankzij het “high-tex” membraan zijn deze laarzen waterdicht: een vereiste voor motorlaarzen. Het model oogt sportief door de ronde lijnen, ronde neus en de bewerking van logo's en het merk op de laars. Al bij al is dit type motorlaarzen geschikt voor een motorrijder voor wie comfort en snelheid belangrijker is dan het uiterlijk.

Het Falco cowboymodel

De Falco Biker Motorlaars wijkt af van de standaard motorlaars. Het model lijkt op die van een cowboylaars. Dit is typisch een motorlaars voor wie graag gezien wordt op de motor. De laars is verkrijgbaar vanaf maat 36 waardoor deze ook door vrouwelijke motorrijders gedragen kan worden. Het is bijvoorbeeld een goede laars voor een vrouw die enkel zo nu en dan eens achterop zit.

De Falco motorlaarzen zijn zeker een aanrader voor motorrijders en hun medepassagiers. De prijzen zijn goed te doen en ze geven voldoende ondersteuning, comfort en bescherming voor iedere motorrijder.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020