Excite

Elmoto HR-2 is het leukste groene vervoersmiddel

Alles moet groen zijn tegenwoordig. Groen en zuinig. Groen en duurzaam. Maar daarbij wordt niet altijd gedacht aan de combinatie groen en hip. Nu wel. Dankzij de Elmoto HR-2 is het mogelijk om groen, duurzaam, zuinig en hip over de straten te zoeven. Een elektrische brommer, maar dan eentje die er erg leuk uitziet. Zwart en wit, met fel groen als contrast op het motorblok. Met de Elmoto HR-2 zie je er dus hip uit, terwijl je goed bezig bent voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Nou, misschien wil je wel weten welke prestaties de Elmoto HR-2 allemaal kan leveren. Want groen en hip is leuk, maar je moet er wel wat nuttigs mee kunnen doen. Geen probleem. Hij gaat 45 kilometer per uur en de motor van 25kW verbruikt niet zo veel, dus kom je zo'n 60-70 kilometer ver. Ideaal voor schoolgaande jongeren dus, of mensen die niet al te ver van hun werk wonen. Het apparaat weegt slechts 45 kilo, dus zo zwaar is het niet. Makkelijk te hanteren, wendbaar en met een pittige elektrische motor. Super!

Met behulp van een supercharger laadt je de Elmoto HR-2 op in twee tot vier uur. Alleen de remmen en de vering moet onderhouden worden, de motor vergt weinig onderhoud. Ideaal dus. De Elmoto HR-2 zal rond de 3.000 euro gaan kosten en komt deze zomer naar Europa. Dat betekent dat je het motorfietsje van Duitse makers volgend schooljaar al kunt gebruiken om op te vallen op het schoolplein. Of om lekker te cruisen door de koude Nederlandse herfst. Scheelt weer fietsen.

De Elmoto HR-2 in actie:

Afbeelding: Gizmag.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020