Excite

Eindelijk, de Nissan 370Z Roadster is er!

De laatste tijd timmert Nissan goed aan de weg. Het automerk brengt goed ontworpen, knap presterende en niet al te dure auto's op de markt, die een schare fans hebben opgeleverd. Diezelfde fans zaten al tijden te wachten op de Nissan 370Z Roadster. Het geduldig wachten wordt beloond, want Nissan presenteert op de autoshow in New York de nieuwe 370Z.

Typerend voor een Roadster is natuurlijk de softtop. Die ontbreekt bij de Nissan 370Z uiteraard niet. In twintig seconden is het dak weg gevouwen en ziet niemand er meer wat van. Dit lukt alleen als de nieuwe 370Z stil staat. Glazen ruitjes tussen de rolbeugels zorgen voor extra rijplezier.

Ook een leuk extraatje is de 3,7 liter V6-benzinemotor met een vermogen van 332 pk. De Nissan 370Z Roadster is dus een echte brulbak. Er zit standaard een versnellingsbak in met zes handgeschakelde versnellingen, maar mocht u het willen, dan bouwt Nissan er ook zonder problemen een zeventrapsautomaat in. Doet Nissan niet moeilijk over. De 370Z Roadster wordt na de zomer in Amerika geleverd, dus komt pas later in Europa. Waarschijnlijk net op tijd voor de zomer van 2010.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020