Excite

Een Symex vouwfiets is makkelijk en veilig

De Symex vouwfiets wordt ook wel verkocht als de sportieve plooibare fiets. Deze opvouwbare fietsen zien er flitsend en modern uit. Wanneer je een vouwfiets van Symex koopt, krijg je hierbij ook een tas waar je deze fiets in kan doen. Met deze tas is de fiets makkelijker te dragen of op te bergen.

De elektrische vouwfiets

De opvallendste Symex vouwfiets is de elektrische fiets lichtgewicht 14”. Die fiets is geschikt voor volwassenen en pubers. Het is een lichte vouwfiets van negen kilo. Ook hierbij zit een zak inbegrepen waarin je de opgevouwen fiets kan opbergen en vervoeren. De vouwfiets is in de kleuren zwart, grijs en wit te krijgen. Deze kleine fiets is van alle gemakken voorzien. Naast de standaard voorzieningen als een bagagedrager, voor en achter LED verlichting zit er ook een motor, batterij en een lader bij. Het maximale toegelaten gewicht is negentig kilo.

De sportieve vouwfiets

Een ander sportief model van Symex is de Plooibare fiets 16”, staal model. Een model verkrijgbaar in drie kleuren, tevens zwart, wit en grijs. Deze Symex vouwfiets heeft een sportieve en snelle uitstraling. Hij is voorzien van zes Shimano versnellingen en 16” banden. Ook deze fiets is voorzien van een draagbare zak. Dit is een vierkante zak waar de fiets eenvoudig in op te bergen is. De vouwfiets is een een licht en praktisch model wat erg fijn is om te gebruiken.

Snelheid en eenvoud

Symex vergeet niets bij het maken van een vouwfiets. Het denkt aan veiligheid, bruikbaarheid en sportiviteit. Als iemand fietst moet het snel kunnen. Wanneer iemand kiest voor een vouwfiets, dan wilt die persoon makkelijk en snel zich kunnen verplaatsen. Met een Symex vouwfiets ben je verzekerd van eenvoud en kwaliteit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020