Excite

Een Kawasaki motorpak voor op je Kawasaki motor: ideale combinatie

Bij een Kawasaki motor hoort een Kawasaki motorpak. Zo ben je een met je motor. Met een pak van Kawasaki ben je bovendien verzekerd van kwaliteit en stijl.

Kawasaki online

OP de website van Kawasaki kan je online ook de kleding van het merk kopen. Kawasaki vindt nou eenmaal dat motorrijders ook in hun kleding moeten rijden. De motorpakken zien er snel en sportief uit, passend bij de motoren van het merk. De website is zeer overzichtelijk en prettig op te surfen dus neem snel eens een kijkje en stel je eigen Kawasaki motorpak samen!

De Stelvio serie

De Stelvio ontwerpen zijn geschikt voor motorrijders die eerder lange afstanden afleggen en die niet terugdeinzen voor wisselende weersomstandigheden. Praktisch gezien laat de Stelvio serie uit het Kawasaki gamma je toe verschillende items te combineren. De Stelvio Tourjack en broek kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden tot een pak. Het jack en de broek zijn aan elkaar vast te ritsen waardoor je een Kawasaki motorpak krijgt dat je optimaal beschermt door de goede afsluiting.

Waterdicht en optimale bescherming

Het Stelvio Jack is waterdicht op zowat alle vlakken dat een jas waterdicht kan worden gemaakt. Het heeft een waterdichte ritssluiting, zakken, een ademend vlies en ventilatie-ritsen. Op de onderarmen en ellebogen zitten extra beschermingselementen met daarbij ook nog binnenbeschermers. De jas is aanpasbaar om de pasvorm geheel op je lichaam aan te sluiten. Dit geeft nog meer comfort tijdens het rijden. De Stelvio broek heeft dezelfde eigenschappen als de jas: waterdicht, perfecte bescherming en goede ventilatie. Waar nodig is dik materiaal aangezet en het heeft een rubberen anti-slip zitvlak.

Als je Kawasaki rijdt, overweeg dan zeker ook een Kawasaki motorpak. Naast het feit dat de kleding CE-goedkeuring heeft, is het bovendien ook erg mooie kledij. De jassen en broeken hebben een mooie pasvorm en hebben  veiligheidselementen waar nodig. Wat wil je nog meer?

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021