Excite

Doe ons maar een gouden Mercedes SLS AMG

Als je een Mercedes SLS AMG koopt, weet je zeker dat je opvalt. Ook is de kans vrij groot dat niemand anders in het dorp in dezelfde rondrijdt. Sterker nog, als jij een Mercedes SLS AMG aanschaft, ben je waarschijnlijk de enige in je hele provincie. Een fijn idee. Maar wellicht wil je voor nog exclusiever gaan. Dat kan. Speciaal voor jou heeft Mercedes een gouden SLS AMG gemaakt. Wij presenteren u de Mercedes SLS AMG Desert Gold!

In Nederland kunnen maar zestig exemplaren van de SLS AMG besteld worden. En dan alleen nog door die paar mensen wiens bankrekening meer dan zes nullen bevat. De Mercedes SLS AMG is namelijk behoorlijk prijzig. Speciaal voor die mensen die nog iets duurder willen is er nu dus de Mercedes SLS AMG Desert Gold. Deze SLS is voorzien van een laag goud. De chromen velgen zijn in het zwart uitgevoerd. Het is de meest luxe en exclusieve Mercedes die je kunt krijgen.

De Mercedes SLS AMG Desert Gold werd gepresenteerd op de autoshow van Dubai. Niet zo vreemd, daar zijn verhoudingsgewijs veel meer mensen aanwezig die een dergelijke luxe Duitser kunnen betalen. Iedereen die een SLS AMG besteld, kan daar de gouden kleurstelling als optie op nemen. Hiervoor heeft Mercedes speciaal de AMG PERFORMANCE STUDIO in het leven geroepen. Wij zijn inmiddels al aan het sparen!

Afbeelding: AutoTelegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020