Excite

De vijf beste deals voor nieuwe modellen

Er komen weer een aantal nieuwe modellen aan die hun geld zeker waard zijn. Auto's die luxe, comfort en snelheid bieden, maar ook een niet al te hoge prijs voor benzine en onderhoud. Auto's waar je je niet voor hoeft te schamen, maar die toch geen tonnen kosten. We zetten de vijf beste autodeals voor je op een rijtje.

Jeep Grand Cherokee 2011

Het bijzondere is dat de Grand Cherokee 2011 goedkoper is dan de voorganger uit 2010. En toch dezelfde luxe en prestaties die je verwacht van een Jeep. Nu kun je misschien zeggen dat de SUV er iets te gelikt uitziet voor het betere off road werk, maar waar wilde je in Nederland flink naast de weg crossen dan? Wellicht een van de beste deals die je kunt krijgen voor een SUV op dit moment.

2011 Honda CR-Z

Honda bewijst dat hybride auto's niet per se lelijk en onhandelbaar hoeven te zijn. De CR-Z ziet er futuristisch uit, rijdt enorm zuinig en beschikt ook nog eens over een prima wegligging. De motoren leveren het vermogen wat je wil, je betaalt een stuk minder en het rijdt ook nog eens heerlijk.

2011 Nissan 370Z

Een niet al te dure sportwagen die toch de nodige hoofden laat draaien als je er in rijdt. De Nissan 370Z ziet er gespierd uit en zit aan de 100 kilometer per uur in vijf seconden. Belangrijker is dat hij ook lekker rijdt in het dagelijks verkeer. Bovendien krijg je bij doorverkoop meestal veel geld terug.

2011 Hyundai Sonata

Nog steeds staan de Koreanen garant voor auto's die goedkoper zijn dan soortgenoten in dezelfde klasse. Alleen met de Hyundai Sonata leveren ze ook een sedan die veel meer waard is dan hij kost. Hij ziet er modern uit, is ideaal als gezinswagen en kost duizenden euro's minder dan directe concurrenten. Bovendien zit er een stevige motor in. Tel uit je winst!

2011 Ford Fiesta

De Ford Fiesta is niet de goedkoopste kleine auto in de klasse. Maar hij ziet er wel erg goed uit en levert zeer goede prestaties. Een zuinige motor, uitstekende wegligging en voldoende paardenkracht om mee uit de voeten te kunnen. Bovendien zijn de auto's voorzien van de nodige luxe.

Afbeelding: Ford

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021