Excite

De nieuwste trend: lichtgevende velgen

Veel mensen sleutelen aan hun auto. Die willen graag dat de auto er stoer uit ziet. Ze willen opvallen en hun auto met alle plezier voorzien van de laatste trends. Ook op het gebied van velgen is een hele cultuur ontstaan. Wie coole velgen heeft, heeft een coole auto. Velgen maken namelijk de auto, dat is een bekend gegeven. Verschillende trends zijn al gepasseerd, zoals zo groot mogelijk velgen en de zogenaamde 'spinning rims'. Die draaiden rond, ook als je stil stond. Maar de nieuwste rage is nog spectaculairder: velgen die licht geven.

Lichtgevende velgen zijn hip. Dat zie je in de video hierboven. Het is ook niet heel ingewikkeld om de velgen te installeren. Uiteraard zit het er in het donker het beste uit. Lichtgevende velgen zorgen er voor dat je in ieder geval opvalt. Het is weer eens wat anders dan zo'n TL-balk onder je auto hangen, en bovendien minder illegaal. Het is te danken aan de auto-industrie dat ze zich constant blijven vernieuwen en met hippe accessoires komen als deze LED-verlichting. Bovendien kan iedereen dit installeren.

Het werkt eenvoudig, zoals je ziet. Met een telescooparmpje kun je een LED-verlichting uitschuiven. De LED kan zeven verschillende kleuren aannemen. Het is een soort mini-schijnwerper voor je velgen. Belangrijk is wel om je velgen goed schoon te houden en lichtmetaal glinstert natuurlijk het best in de LED-spotlight. Niemand die je niet meer ziet, als je met dit soort gekleurde velgen de nacht in rijdt.

Afbeelding: Autoblog.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020