Excite

De ideale bestelwagen kopen

Zakelijk of privé, een bestelwagen is gewoon hartstikke handig. Als jij daar ook van overtuigd bent en klaar bent om een bestelwagen te kopen, oriënteer je dan goed. De tijd die je nu steekt in het maken van een goede keuze, verdien je zowel in tijd als in geld heel snel weer terug. Dit is dus niet alleen de moeite waard, maar ook gewoon broodnodig!

Je kunt alleen de ideale bestelwagen kopen, als je weet wat voor jou de ideale bestelwagen is. Dit vraagt niet om verregaand inzicht; je hoeft alleen maar even na te denken over wat je wilt. Begin niet met de prijs, maar met de mogelijkheden. Zet op een rijtje wat je met de bestelwagen wilt gaan doen en wat daar minimaal voor nodig is. Zet daarna je gewenste prijs er tegen af. Merk je dat je eisenpakket toch wel groot is voor het budget dat je te besteden hebt? Dan kun je een paar dingen markeren; aan die eisen moet echt voldaan worden en de rest is onderhandelbaar. Als je dit thuis al voor jezelf op een rijtje zet, is het makkelijker om straks bij de dealer of handelaar een goede deal te maken.

Tot slot: als je een bestelwagen wilt kopen, bedenk dan dat de markt voor bestelwagens minder is dan ooit tevoren. Voor particulieren is het in veel gevallen minder aantrekkelijk geworden om een bestelwagen te kopen. Je hebt dus best een sterke onderhandelingspositie, waar je echt wel gebruik van mag maken!

Afbeelding: Flickr account jespahjoy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020