Excite

De Audi A8 3.0 TDI wil je hebben

Mocht je een ton over hebben, denk dan eens goed na of je daar misschien de nieuwe Audi A8 3.0 TDI van wilt aanschaffen. Dit instapmodel voor de Audi A8-serie kost namelijk 95.200 euro. Voor dat bedrag krijg je dan wel een auto die op en top Audi is. Kwaliteit, stoer en voorzien van de juiste accessoires. Kortom, precies zoals wij hoopten dat de Audi A8 zou zijn.

Het betreft hier niet de V8 versie van de Audi A8, maar de iets lichtere en goedkopere V6 TDI. Een instapmodel van 250 pk. Iets beter betaalbaar dan de luxe varianten van de A8, maar desalniettemin een hele, hele mooie auto. Daarbij krijg je zeker waar voor je geld, daar zorgt Audi wel voor.

De Audi A8 3.0 TDI rijdt 1 op 15,2. Dat is een zeer zuinige auto voor het formaat dat je krijgt. En dat is niet het enige. Ook aanwezig zijn quattro vierwielaandrijving, achttraps automaat, adaptieve luchtvering, xenonverlichting, elektrisch verstelbare stoelen, automatische airconditioning met gescheiden klimaatzones, 17 inch lichtmetalen wielen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Leuk! De Audi A8 3.0 TDI is vanaf het najaar van 2010 verkrijgbaar in Nederland.

Afbeelding: Autokopen.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019