Excite

David Beckham koopt peperdure Ferrari

Voetballer David Beckham heeft in de zoektocht naar een nieuwe sportwagen niet op de kleintjes gelet. De Engelse sterspeler van Los Angeles Galaxy mag zich de trotse eigenaar noemen van een splinternieuwe gepersonaliseerde Ferrari 612 Scagletti ter waarde van 300.000 dollar, zo schrijft Het Nieuwsblad.

De zwarte Ferrari is aan de achterkant bedrukt met het getal zeven. Dat getal heeft een speciale betekenis voor de Engelse voetballer. Het is niet alleen de middelste naam van zijn dochter Harper, maar ook het rugnummer waarmee hij furore maakte in het shirt van de Engelse topclub Manchester United.

Amerikaanse paparazzi spotten de nieuwe bolide op de oprit van de villa van de familie Beckham in Malibu. David betaalde 300.000 dollar voor de auto, wat neerkomt op 211.000 euro. Hij trok extra geld uit om de auto perfect naar zijn wensen om te bouwen, want de officiële prijs voor een 612 Scagletti is 161.000 euro.

De nieuwe Ferrari is niet het eerste gemotoriseerde voertuig dat Beckham op maat liet maken. Hij heeft ook een zwarte Cadillac Escalade, een Aston Martin, een BMW, een gigantische Jeep, een Porsche en diverse dure motoren in zijn garages staan.

Beckham zal de aankoopprijs van 211.000 euro overigens nauwelijks in zijn portemonnee voelen. De middenvelder heeft een zeer lucratief miljoenencontract bij Los Angeles Galaxy in de pocket en verdiende eerder een vorstelijk salaris bij AC Milan, Manchester United en Real Madrid.

Het kan eraf. Voetbalde eerder bij Man Utd, Milan, Madrid en heeft een zeer lucractief contract bij LA Galaxy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020