Excite

Nu ook Cooper banden in Nederland

Lange tijd werden Cooper banden alleen in de Verenigde Staten verkocht, waar het merk een hoge plaats inneemt als het gaat om de voorkeur van de klanten. Nu zijn Cooper banden in Nederland ook verkrijgbaar en dat betekent een aanzienlijke uitbreiding van het aanbod. Cooper exporteert inmiddels naar zestig landen en heeft de naam een innovatief en dynamisch bedrijf te zijn, dat de kwaliteit van haar banden als allerhoogste prioriteit heeft.

Op maat gemaakt

Dat Cooper banden in Nederland verkrijgbaar zijn is op zich bijzonder: veel Amerikaanse merken houden zich bij de Amerikaanse markt. Cooper is echter een uitzondering. Het merk is vrij snel begonnen met het exporteren naar andere landen en zet niet alleen nieuwe winkels op nieuwe locaties op, maar past ze ook aan aan de omstandigheden in het land. Zo is er voor China een hele nieuwe lijn banden ontwikkeld die naadloos aansluit bij de conditie van de wegen in China. In Nederland is dat minder nodig; wij redden het ook met het toch al uitgebreide assortiment van meer dan vijftien typen banden.

Waar Cooper banden kopen?

Nieuwsgierig geworden? Cooper banden kopen kan via je dealer, maar ook via internet. Totaltyre.nl heeft Cooper banden in het assortiment, evenals Autobandenmarkt.nl. Voor een extra lage prijs kun je terecht bij Banden-pneus-online.nl of Debestebandenprijs.nl. Informeer altijd even of de banden wel echt bij jouw wagen passen. Controleer daarnaast of er ook verzendkosten berekend worden; aangezien banden nogal groot en zwaar zijn, kan dat een eventueel voordeel weer teniet doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021