Excite

China: Vrouwen krijgen eigen parkeergarage

Je kunt een hoop zeggen over de Chinezen. Dat ze misschien niet het meest democratische land ter wereld zijn. Dat ze wellicht wat meer rekening moeten houden met de rechten van de mens. Dat ze waarschijnlijk zomaar de wereldheerschappij over kunnen nemen. Dat kun je allemaal zeggen. Maar wat je absoluut moet zeggen, is dat de Chinezen hilarisch zijn. Dat moet wel, als je een speciale parkeergarage voor vrouwen laat neerzetten.

Chinezen interesseren zich niet in het feit dat je dan misschien vrouwen discrimineert. Ze hebben immers wetenschappelijk onderzoek achter zich staan. Duits onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat vrouwen inderdaad slechter zijn in het parkeren van hun auto dan mannen. Ze hebben meer ruimte nodig en meer tijd. China concludeert dus dat het tijd wordt voor een speciale parkeergarage voor vrouwen.

De parkeergarage voor vrouwen is bij een winkelcentrum gebouwd. De vakken zijn extra groot, er is extra veel verlichting en er staan vrouwelijke instructeurs klaar om de parkerende vrouwen te helpen het vak in te rijden zonder schade. De kleuren van de garage zijn roze en oranje, dus aan alles is gedacht. De parkeergarage voor vrouwen is te vinden in Shijiazhuang, dus mocht je een vrouw zijn en graag schadevrij willen parkeren bij de winkels, dan weet je waar je heen moet rijden.

Afbeelding: Flickr, Robbo-Man

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020