Excite

Chevrolet Cruze uitermate scherp geprijste sedan

Chevrolet is Amerikaans en dus is de eerste associatie groot, grof en slurpend. Maar toen in 2005 Chevrolet het ging proberen in Europa, was de reactie meer: "Hey, er zit een verkeerd logo op die Daewoo..." Maar daar gaat verandering in komen. Chevrolet heeft briljante ontwerpers uit heel de wereld de Cruze laten ontwerpen. En dat blijkt een verdomd leuke sedan te zijn met veel waarde voor weinig geld.

Weinig geld, dat klinkt als muziek in de oren van Nederlanders. En niet alleen omdat we allemaal denken in een crisis beland te zijn. Chevrolet weet hoe de dingen gaan. De Cruze is een sedan die met vijf verschillende motoren op de markt wordt gebracht. Een 1.6 liter van onder de 18.000 euro tot en met een krachtige diesel van rond de 25.000 euro. Voor ieder wat wils voor weinig geld, dus!

Behalve een praktische en prima rijdende auto is de Chevrolet Cruze ook nog eens mooi qua uiterlijk. Althans, de voorkant ziet er stoer uit, met cool kijkende koplampen en een dubbele grill. Chevrolet weet wel hoe je een auto aan een man moet verkopen. Met de Cruze gaat Chevrolet ongetwijfeld grote successen boeken in Europa.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020