Excite

De leukste betaalbare cabrio auto's

Cabrio's

Veel mannen en vrouwen dromen van een cabrio. In de zomer heerlijk rondrijden met een open dak, hoeft helemaal geen droom te blijven. Een cabrio klinkt misschien duur, maar er zijn ook verschillende betaalbare cabrio auto's zodat jij ook je droom van rijden in een cabrio kan waarmaken.

Smart Fortwo

De Smart Fortwo is de goedkoopste cabrio die er verkrijgbaar is. Voor nog geen 14.000 euro kun je al in deze compacte cabrio rijden. Het dak van deze auto is elektrisch inklapbaar. Je valt met deze auto gegarandeerd op door de vele vrolijke kleuren waarin de Smart Fortwo cabrio verkrijgbaar is. En parkeren is natuurlijk geen enkel probleem met deze cabrio.

Peugeot 207 CC

Voor 10.000 euro meer kun je in een wat grotere cabrio dan de Smart rijden. Zo heb je bijvoorbeeld de Peugeot 207 CC al vanaf 24.005 euro. Deze 207 CC is de grotere broer van de niet meer nieuw verkrijgbare Peugeot 206 CC. Het voordeel van deze auto is dat je een stuk meer ruimte hebt dan in andere cabrio's. Vier personen zou je in deze auto wel moeten kunnen vervoeren.

Volkswagen New Beetle

Iets duurder, maar wel ontzettend hip is de Volkswagen New Beetle Cabrio. Voor 27.590 euro kun je al rijden in deze volwassen versie van het kevertje Herbie. Deze auto is niet zo heel klein, al is hij wel kleiner dan de Peugeot 207 CC. Toch is er plek voor vier personen en kun je in de zomer heerlijk touren.

En? Voor welke cabrio kies jij?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020