Excite

De mooiste cabrio auto's

Volgens kenners is het een van de mooiste cabrio's van de wereld die nog leverbaar is: de Alfa Romeo Spider. In deze auto wil iedereen natuurlijk wel gezien worden. En ook erg fijn is de prijs van deze auto. Vanaf 43.450 euro kun je al in deze cabrio auto van Alfa Romeo rijden. Je rijdt dan in de Spider 1750 Turbo uitvoering. Deze auto heeft maar liefst een topsnelheid van 232 km/u. Zo snel ben je nog nooit op je bestemming geweest!

Als geld geen rol speelt en je wil in een mooie cabrio rijden, dan kun je kiezen voor de Aston Martin V8 Vantage Roadster. Deze auto lijkt zo uit een James Bond film te zijn gereden. Voor een startprijs van 180.027 euro kun je in deze Aston Martin rijden. De V8 Vantage Roadster is een ware krachtpatser. Met een topsnelheid van 288 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km in 4,8 seconde ben je iedereen te snel af.

Niet op zoek naar een nieuwe cabrio, maar neem je genoegen met een oudje? Dan is de Jaguar E-type Roadster iets voor jou. Door Britse media is de auto uitgeroepen tot mooiste auto aller tijden en door lezers van Nederlandse kranten is deze Jaguar ook nog eens uitverkozen tot mooiste cabrio auto. Deze auto werd geïntroduceerd in 1961 en rijdt dus al heel wat jaren op de wegen rond. Maar oud of niet, in deze klassieker zul je zeker alle aandacht op je gericht weten.

Een betaalbaardere, maar toch een van de mooiste, cabrio vind je bij Audi. De Audi TT Roadster is verkrijgbaar met een vanafprijs van 41.995 euro. Het instapmodel wordt geleverd met een 1.8 TFSI motor en je behaalt daarmee een topsnelheid van 223 km/u. Je kunt echter voor verschillende motoren kiezen. De Audi TT Roadster met een 2.5 TFSI quattro motor bijvoorbeeld heeft een topsnelheid van 250 km/u. Je merkt dat ook wel in de prijs. Deze auto kost 80.660 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020