Excite

Onderdelen voor je auto nodig? Brezan heeft het!

Als je problemen met je auto hebt, of een accessoire voor je auto wilt kopen, kun je natuurlijk bij vele zaken en garages terecht. Maar als je een zaak zoekt die hoogstaande producten en vele verschillende diensten combineert, en die op al je vragen antwoord heeft, neem dan eens een kijkje bij Brezan!

Wat is Brezan?

Brezan is een bedrijf gevestigd in Nederland en België, dat handelt in automaterialen. Als je een onderdeel voor je auto nodig hebt, bijvoorbeeld omdat het vervangen moet worden, hoef je Brezan maar te bellen. Maar dat is niet alles: Brezan heeft zich de laatste tijd ontwikkeld tot een leverancier voor vrije garagisten, autohandelaren, fleetowners en carrosseriebedrijven. Brezan is zowel particulieren als bedrijven tot dienst en levert meer dan 220.000 onderdelen die het bedrijf continue op voorraad heeft. Hierbij kun je denken aan onderdelen voor je auto, accessoires, gereedschap en veiligheidsartikelen. Brezan handelt vooral in A-merken als Monroe, Bosal, Mann en Thule. Daarnaast heeft Brezan nog veel aanvullende services aan te bieden.

Wat is de BrezanBox?

De BrezanBox is een gepersonaliseerd service portal op internet die bedoeld is voor autobedrijven. In de BrezanBox kan ieder autobedrijf alles vinden voor de ondersteuning van zijn bedrijfsvoering. Het mooie van dit serviceportal is dat alle diensten heel duidelijk op één vaste plek staan, samen met de voorwaarden en toelichting. Het is mogelijk om je voor deze diensten simpel online aan of af te melden. Daarnaast biedt BrezanBox de mogelijkheid om eenvoudig en direct in te loggen op PARTSCAT. BrezanBox is gepersonaliseerd en dit betekent dat je maar een keer in hoeft te loggen met je eigen gegevens, om daarna zonder dit te doen direct van de BrezanBox gebruik te kunnen maken.

Waar vind je een Brezan verkooppunt?

Brezan beschikt over een heel uitgebreid en landelijk netwerk van verkooppunten. Hierdoor hoef je nooit lang te zoeken voor een Brezan verkooppunt bij jou in de buurt. Veel van de Brezan verkooppunten hebben tevens een goede bezorgservice. Alle verkooppunten beschikken daarnaast over een pinapparaat. De openingstijden van de Brezan verkooppunten zijn: maandag tot en met vrijdag: 8.30 tot 18.00 uur. Zaterdag is Brezan geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Zo kun je overal en altijd de beste service voor je auto krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021