Excite

Waar kun je een BMX fiets kopen?

De laatste jaren is er op sportief gebied veel succes onder de professionele BMX’ers in Nederland. Zowel de heren- als de damesfietsers slepen internationale prijzen in de wacht en gooien hoge ogen op het cross circuit. Spreekt deze sport voor waaghalzen jouw aan en overweeg je een BMX fiets te kopen? Lees dan verder!

BMX: sport voor durfals

BMX fietsen is voor mensen die geen angst kennen. Met hoge snelheid op een heel klein fietsje door een vaak modderige crossbaan is dan ook niet voor iedereen weggelegd.

Als je een beginnende BMX’er bent, houd er dan rekening mee dat je meer nodig hebt dan alleen een fiets. Ook bescherming, waaronder een beschermend pak en een goede helm zijn noodzakelijk. BMX’en is namelijk een blessuregevoelige sport.

Raadpleeg voor goede up-to-date informatie de plaatselijke BMX-club of de eigenaar van de crossbaan. Vaak gelden speciale veiligheidsvoorschriften die je moet volgen voor je toegang krijgt tot het circuit.

BMX accessoires en fiets kopen

Ben je er klaar voor om te knallen op je BMX fiets bij de volgende Olympische Spelen? Dan zul je moeten beginnen met de basis: een BMX fiets kopen. De beste BMX fietsen koop je bij een speciaalzaak zoals een grote wielerhandel of fietswinkel. Hier kan het personeel je goed informeren over de juiste framematen en wielmaten, die passen bij jouw lichaam.

Veel kinderen in de groei beginnen al jong op de BMX te rijden, waardoor ze snel wisselen van formaat fiets. Een tweedehands BMX fiets is dus altijd ergens op de kop te tikken bij fietsenwinkels of op het internet. Let wel goed op schadegevoelige plekken en controleer de fiets op aantasting door roest.

Online BMX fiets kopen

Zoals zoveel producten tegenwoordig gemakkelijk via het internet verkrijgbaar zijn, kun je ook je BMX fiets online kopen. Een website zoals bikester.nl biedt behalve een ruimte selectie aan fietsen en fietsaccessoires, ook goede informatie aan via een gespecialiseerde klantenservice.

Liefhebbers van alle sporten op twee wielen geven gedetailleerd advies over het aanbod. Hierdoor kun je je BMX accessoires, bescherming en je fiets gewoon vanuit de huiskamer bestellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020