Excite

Stoer, sportief en stijlvol met de BMW 1 serie

Je zoekt een auto die stoer en sportief is, maar je levert liever niet in op stijl. En al helemaal niet op comfort. Waar kom je uit? De BMW 1 serie. Tenminste, als je naast uitstraling en stijl ook nog waarde hecht aan comfort en graag een beetje wilt denken om de brandstofkosten.

Veel mogelijkheden

De BMW 1 serie werd in de eerste instantie gelanceerd als een voordelige BMW voor mensen die niet per se een grote auto wilden hebben. Inmiddels is er sprake van een volwaardige serie en is deze BMW verkrijgbaar als 3-deurs, 5-deurs, coupé, station en zelfs als cabriolet. Voor liefhebbers van snelheid is er een speciaal M Performance model, de M135i.

Minder verbruik

Verbruik is voor veel mensen belangrijk. Wie denkt dat BMW daar niet goed op scoort, heeft het mis. Alle nieuwe BMW's zijn namelijk uitgerust met het BMW EfficientDynamics systeem. Dit systeem levert minder emissie en meer vermogen. Hierdoor bespaart de BMW 1 serie veel brandstof, zeker in vergelijking met gelijksoortige modellen van andere merken. Ook betekent dit dat er een lagere bijtelling betaald hoeft te worden, iets dat ook interessant is, zeker voor leaserijders.

Op maat

Net als bij veel andere automerken en typen, kan elk model uit de BMW 1 serie helemaal op maat gemaakt worden. Je kunt aan de hand van een vragenlijst bij de dealer aangeven wat je droomauto is. Daarbij wordt rekening gehouden met ruimte, maar ook bijvoorbeeld met energielabel, het minimale aantal zitplaatsen en het brandstofverbruik. Daarnaast kun je elke auto naar je zin aanpassen met speciale pakketten en opties.

Perfect voor lease

De auto's uit de BMW 1 serie zijn vooral perfect geschikt als leasewagens. De bijtelling valt mee en daar staat veel comfort tegenover. Zelf aanschaffen kan natuurlijk ook, hoewel de 1 serie zich in dat geval niet laat vergelijken met de prijs van gelijksoortige auto's van andere merken. Want aan stijl en sportiviteit zal in dit geval altijd een prijskaartje blijven hangen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020