Excite

Een bestelwagen koop je nieuw!

Als je niet heel veel geld hebt, dan denk je niet zo snel dat je een nieuwe auto kunt kopen. Toch verandert dat als je een bedrijfsauto nodig hebt. Een bestelwagen koop je namelijk ook nieuw voor veel minder dan €10.000. De nieuwprijzen zijn vergelijkbaar met prijzen voor tweedehands auto's. Het voordeel van nieuw spreekt echter voor zich: minder kans op problemen, wel garantie en een onberispelijke uitstraling.

Dacia

Veel mensen zullen denken: 'Hoe kan dat? Een bestelwagen koop je toch niet voor weinig geld?' Maar zij hebben waarschijnlijk nog nooit van de Dacia Logan gehoord. Dacia is een merk dat valt onder de paraplu van Renault, maar veel goedkopere auto's levert. De Logan - en kijk dan vooral naar de Logan Van, aangezien die voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een bedrijfswagen - heeft heel veel laadruimte. Omdat het dak hoog is en er naast twee zijdeuren ook nog eens twee achterdeuren in zitten, is het heel erg makkelijk om er iets in- of uit te laden. En de prijs? Nog minder dan €8100. Daarvoor krijg je wel een lange garantie en een optimale service.

Tweedehands aanschaffen

Als je toch liever je bestelwagen tweedehands koopt, neem dan de tijd om je keuze te maken en zorg dat er altijd iemand in de buurt is die ook daadwerkelijk verstand heeft van auto's. Juist bedrijfswagens worden vaak intensief gebruikt en als je waar voor je geld wilt, moet je weten waar je op moet letten. Vergeet bijvoorbeeld niet het onderhoudsboekje door te lezen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021