Excite

Koop een bestelwagen uit bankbeslag!

Zakelijk vervoer regelen klinkt leuk: je kunt dan rijden, terwijl de Belastingdienst ook een deel meebetaalt. Maar als je net voor jezelf begonnen bent, dan is de investering in een voertuig best een grote investering. Je kunt deze investering kleiner maken - zonder in te leveren op mogelijkheden - door een bestelwagen uit bankbeslag te kopen. Wel eens van gehoord?

Veel mensen weten niet eens dat het mogelijk is, een bestelwagen uit bankbeslag kopen. In feite werkt het heel eenvoudig; als iemand, in dit geval meestal een ondernemer, schulden heeft aan de bank en zijn verplichtingen hierin niet nakomt, dan mag de bank beslag leggen. Na verloop van tijd, als de zaak ook voor de rechter geweest is, mag de bank besluiten om de spullen waarop beslag ligt te verkopen, zodat er tenminste iets van de schuld afgelost kan worden.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wordt vaak niet één bestelwagen onder bankbeslag verkocht, maar worden openbare verkopen gehouden waarbij meerdere bestelwagens en/of inboedels voor de verkoop worden aangeboden. Je kunt dan komen kijken of het iets voor je is en vervolgens kijken of je er met de prijs uitkomt. Je moet bedenken dat een bank natuurlijk het liefst zoveel mogelijk geld krijgt voor de te verkopen goederen. Aan de andere kant is de bank natuurlijk geen autohandel en willen ze liever geld dan goederen. Er is dus meestal wel een mooie deal te sluiten. Wil je weten waar je een dergelijke auto kunt aanschaffen? Zoek dan op internet en je komt verschillende links tegen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020