Excite

Combineer je eigen Bering motorpak voor de beste pasvorm

Met een Bering motorpak weet je zeker dat je elk weertype aan kan. De motorkleding van Bering is gemaakt voor het extreemste weer. De kleding van Bering is van goede kwaliteit op het gebied van technisch design en veiligheid. Voor dames en heren heeft Bering perfecte jassen en broeken om te dragen op de motor. Combineer een jas en een broek en je hebt een ideaal nauwsluitend motorpak.

Motorplaza online

Op de website motorplazawebshop.nl staat motorkleding van het merk Bering. De kleding van Bering kan je daar vergelijken met andere merken en modellen. Kijk snel op motorplazawebshop.nl en stel je eigen Bering motorpak samen. Ook al ben je een stoere motorrijder. Zonder de juiste motorkleding kom je niet tot je recht op de motor. Met een goed motorpak ben je goed beschermd tegen regen, wind, kou en onverwachte gebeurtenissen.

De Odessa en Carat voor dames

Voor de dames heeft Bering de Odessa broek gemaakt. Hiervan zijn er drie versie, de Odessa Short Legs, de Odessa zwart en de Odessa Long Legs. Alle Odessa varianten zijn in lengte verstelbaar. Dankzij de verstelbaarheid van de beenlengte, kan iedere dame de broek passend maken aan haar figuur. Dit zorgt voor betere draagcomfort op de motor. Gezien de zwarte kleur van de Odessa broeken zijn ze het mooiste te combineren met een zwarte jas. De Bering Carat zwart is een hele goede optie. Een textiele lange jas met elegante lijnen en 3-in-1 technologie. De jas is geschikt voor meerdere weertypen dankzij de uitneembare stretch thermosvoering en het uitneembaar membraan. Hierdoor is de jas waterdicht en winddicht gemaakt.

Fit en Flex voor de heren

Ook de heren kunnen een mooi Bering motorpak samenstellen op motorplazawebshop.nl. Voor de heren heeft Bering ook een serie met verstelbare broeken. Mannen kunnen kiezen uit de Fresno of de Fit serie. Beide series hebben een Short en Long versie die op zichzelf ook weer aangepast kunnen worden aan de beenlengte. Combineer deze zwarte broeken met een zwarte Bering jas, zoals de Bering Flex of de Bering Delta. De Delta is een wat sportievere jas en is goedkoper dan de Flex jas. Beiden zijn waterdicht en zijn aanritsbaar aan de broek.

Bering geeft de mogelijkheid zelf een motorpak samen te stellen via motorplazawebshop.nl. Door zelf met een jas en broek het motorpak te maken, weet je zeker dat het volledig aansluit bij je lichaam. De betere pasvorm van een Bering motorpak geeft meer comfort en rijdgemak.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021