Excite

Vind de beste Berik motorkleding

Motorrijden is een ontzettend leuke, maar tegelijkertijd ook redelijk gevaarlijke hobby. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en zeker op de motor ben je uiterst kwetsbaar. Goede motorkleding is daarom van levensbelang. Je kunt motorkleding kopen in allerlei prijsklassen, maar wil je zeker weten dat je goed beschermd bent, dan kies je het best voor een topmerk zoals Berik. Dit gerespecteerde merk biedt hoogwaardige kleding aan, die zowel beschermt als lekker zit.

Waarom Berik motorkleding?

Natuurlijk, je kunt ook een motorpak aanschaffen van een goedkoper merk. En aangezien alle in Nederland verkrijgbare motorkleding aan strenge Europese normen moet voldoen, zal die je waarschijnlijk prima beschermen tijdens een val. Wat echter vaak vergeten wordt, is dat de pasvorm ook nog eens goed moet zijn. Zo weet je niet alleen zeker dat de protectoren te allen tijden op de juiste plek blijven zitten, maar je wordt ook niet afgeleid door motorkleding die knelt of schuurt. Hierdoor kun je je beter concentreren op de weg en dus ongelukken voorkomen! Topmerken als Alpine Stars, Dainese en ook Berik letten hier tijdens het ontwerpproces goed op, en gebruiken de beste materialen.

Waar heeft Berik te bieden en waar schaf je het aan?

Berik is vooral bekend om haar kleding voor op sportfietsen. Een absoluut topmodel is op het moment de Berik 5903 Combi, die in wit, rood en zwart te krijgen is. Berik kan je bij de betere dealers vinden. Maar natuurlijk kun je ook online shoppen, bijvoorbeeld op www.motorkledingoutlet.nl of bij de Duitse website www.fc-moto.de. Berik is wel één van de duurdere merken, dus het is lastig om een pak te vinden voor minder dan 500 euro.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020