Excite

Bentley opent website voor nieuwste topmodel

Er zijn maar een paar limousines op deze planeet goed genoeg voor allerrijksten der aarde. De Maybach 62 is zo'n auto. Ook de Rolls Royce Phantom is een topmodel voor mensen met teveel geld. Uiteraard kan Bentley in dit segment niet achterblijven. De luxe Britse autofabrikant wil ook graag concurreren door een absolute toplimousine op de markt te brengen. Deze auto komt er aan. De 'New Grand Bentley' moet elke rijkaard ter wereld verleiden om een Bentley te kopen.

Het duurt nog even voordat de New Grand Bentley te koop is. Halverwege volgend jaar, dan wordt verwacht dat ook Nederlanders de dure Bentley kunnen aanschaffen. Luxueuzer, groter en ruimer dan de Arnage, zo voorspelt Bentley. De nieuwe Bentley wordt de ultieme limousine. Momenteel is er nog geen naam voor de nieuwe Bentley. Arnage zal het zeker niet worden, deze auto staat op zichzelf. De limousine heeft de naam Project Kimberley gekregen.

De nieuwe Bentley wordt een ode aan de oudere Bentleys, onder andere doordat de auto twee ronde koplampen krijgt. Dat ziet er natuurlijk zeer gelikt uit. Ter promotie en als eerste kennismaking heeft Bentley een site geopend voor mensen met interesse in het paradepaardje van de Britten. Op www.newgrandbentley.com kunnen zij een kijkje nemen in de keuken. Momenteel is er nog niet heel veel te zien, maar dat zal in de loop van 2009 zeker veranderen. Dit is een Bentley die iedereen wil hebben...

Afbeelding: Newgrandbentley.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020