Excite

Banden Patrick een begrip in Lanaken en omstreken.

Naar Banden Patrick in Lanaken voor nieuwe banden? Hangt er ook vanaf waar je woont. Lanaken ligt in Belgisch Limburg bij Maastricht in de buurt. Maar als je aan nieuwe banden voor je auto toe bent, kan prijzen vergelijken nooit kwaad toch?

Concurrentie

Bandenspecialist Patrick is niet de enige aanbieder in de markt. Concurrentie is er overal. Het verschil zit hem in de eerste plaats in de prijs. Ten tweede het al of niet gevarieerde aanbod. Is een autobestuurder een trouwe merkenklant? Wil hij per sé Michelin, Dunlop, Continental of Goodyear? Is daar al ooit onderzoek naar gedaan?

Prijs?

De voornaamste beslissing om merk A of B te nemen, blijft de prijs. Zou er trouwens veel verschil zitten tussen de verschillende merken? Vorig jaar heeft een of andere test wel uitgewezen dat sommige Chinese merken van autobanden niet deugden.

Hoe dan ook: wie de beste service levert tegen de beste prijs is altijd kampioen. En dan kun je wellicht ook opboksen tegen heel lage prijzen. Want die komen van prijsvechters omdat ze in het groot inkopen en dus meer korting krijgen dan bandenspecialisten in hun eentje.

Maar als je eens gaat snuffelen op Internet zul je merken dat de prijsverschillen niet dermate groot zijn. Het gaat niet om honderden euro's verschil. En niet alleen bandencentrales, ook de garages zelf doen aardig hun best met de prijzen van de banden die ze aanbieden. Bijvoorbeeld door je winter- of zomerbanden gratis voor je te bewaren als ze het reguliere onderhoud van je auto mogen doen.

Kortom: maak het niet moeilijker dan het is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020