Excite

AutoRAI heeft record aantal auto's

Van 1 tot en met 11 april is de AutoRAI weer geopend. De jaarlijkse autobeurs van Nederland hoopt weer op veel bezoekers. Veel auto's hebben ze al. In plaats van de gebruikelijke 350 auto's zijn er dit jaar 575 auto's te bezichtigen. Ondanks de economische crisis in de auto-industrie en de vernieuwde opstelling van de autoshow is er dus sprake van een succes.

In plaats van de auto's per merk tentoon te stellen, worden de auto's deze keer in categorieën ingedeeld, zoals stad & compact, cabrio en luxe & sportauto’s. Op die manier hoopt de AutoRAI op een betere beleving van de auto's. Sommige autofabrikanten, zoals Toyota, zijn blij met de nieuwe indeling. Anderen, met name de Franse fabrikanten, zijn er minder gelukkig mee. Citroën, Renault en Peugeot sturen zelfs geen auto's naar de AutoRAI, omdat ze niet per merk staan.

Kaartjes voor de AutoRAI gaan ook met de tijd mee. 14 euro voor een doordeweekse dag en 16 euro voor een zaterdag of een zondag. Daarmee zijn de prijzen van de AutoRAI weer terug op het niveau van 2007. Symbolisch voor de industrie, uiteraard.

Bron foto: www.rai.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020