Excite

AutoRAI heeft een afdeling motoren

GOMOTOR! is een geheel nieuwe tentoonstelling op de AutoRAI. Voorheen waren er eigenlijk alleen auto's te zien, maar de organisatie van de AutoRAI heeft dit jaar ook een aparte hal ingericht om tweewielers te laten zien aan het publiek. In het nieuwe multifunctionele beurs- en congresgebouw RAI Elicium kunnen bezoekers een scala aan motoren en scooters bekijken.

Fabrikanten van motoren en scooters zijn enthousiast over het nieuwe gedeelte GOMOTOR! van de AutoRAI. Harley-Davidson, Suzuki, Moto Morini en Aprilia hebben er al tweewielers uitgestald waar ze trots op zijn. Omdat de motorfiets een uitstekend vervoersmiddel is voor de drukke Nederlandse wegen en de relatief korte afstanden die afgelegd moeten worden, verwacht de AutoRAI veel belangstelling voor de motoren.

De tentoonstelling van motoren op de AutoRAI valt ook mooi samen met de nieuwe platform 'Blij dat ik motor rij', dat is opgezet door BOVAG en de RAI vereniging. De tentoonstelling GOMOTOR! moeten alle bezoekers enthousiast maken voor het gebruik van de motor. Aan de inrichting en de motoren die zijn uitgestald, zal dat zeker niet liggen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020